Kako doći do nas

PROVJERITE MOGUĆNOSTI DOLASKA NA DUGI OTOK

Na Dugi otok možete doći preko Zadra. Ako putujete autom iz smjera Zagreba, trebate voziti autocestom A1, smjer Zadar – Split, a izaći ćete s ceste na izlazu Zadar. U Zadru voziti do trajektne luke i ukrcati se na trajekt za Dugi otok (linija Zadar-Brbinj) ili katamaran (Zadar-Sali-Zaglav). Trajekt do Brbinja iznosi oko 30 kn po osobi i vožnja traje oko 80 min, dok vožnja katamaranom do mjesta Sali traje oko 50 min. Sve informacije o cijenama i rasporedu vožnje trajekata i katamarana Jadrolinije možete naći na linkovima ispod fotografija.

Također, na raspolaganju vam stoji katamaran od G&V Line (Zadar – Božava – Zverinac). Katamaran do Božave vozi oko 70 min, a u nastavku do otoka Zverinac jos 10 min.

Ako vozite iz smjera Splita (Bosne i Hercegovine, Srbije) onda vozite autocestom A1, smjer Šibenik-Zadar, izaći s iste kod Zadra, te voziti do trajektne luke i ukrcati se na trajekt za Dugi otok. Na otoku se nalazi samo jedna benzinska postaja i to u mjestu Zaglav.

Ako dolazite zrakoplovom, najbliža zračna luka je u Zemuniku koji je 10-15min vožnje autom udaljen od Zadra. U zračnoj luci Zemunik imate mogućnost iznajmljivanja automobila, Duty Free shop, mjenjačnicu, Tourist info i mnoge druge usluge.

Preko autobusnih kolodvora Zadar je povezan autobusnim linijama sa svim većim europskim gradovima. Sve informacije o redovima vožnje i cijenama možete naći na web stranicama od Zadarskog autobusnog kolodvora.

Sva naselja na Dugom otoku povezana su uzdužnom otočnom cestom kojom prometuje i lokalna autobusna linija. U mjestu Sali možete iznajmiti taxi.

trajekt
Melita-1
f35-s1

Trajekt Jadrolinija

Provjerite raspored vožnje klikom na slijedeći link

Katamaran Jadrolinija

Provjerite raspored vožnje klikom na slijedeći link

Katamaran G&V Line

Provjerite raspored vožnje klikom na slijedeći link

Hotel Luka, Žman, Dugi otok

de_DE_formalGerman (Formal)
hrCroatian en_USEnglish sl_SISlovenian it_ITItalian de_DE_formalGerman (Formal)